Pallavicini család

Charles Vincent Somerset Paravicini (balra)
A Pallavicini család a legfontosabb vérvonal a globális bűncselekmény-szindikátusban, és a római Palatine-dombot irányítják. Több családfiókuk volt Olaszországban és Ausztriában, valamint az őseik, amelyek Görögország Athén környékén uralkodtak. Hercegekként uralkodtak Genovában, Milánóban, Rómában és Bécsben. Nemrég házasodtak a Württembergi Német Házban. A Pallavicini család feleségül vette a Rospigliosi Pápai nemességet, és fióktelepük Londonban van a Cromwell családon keresztül. Horatio Pallavicino a brit korona finanszírozója volt, és családja több házasságon keresztül egyesült a Cromwell-ekkel, így létrehozták a Paravicini nevet. Charles Vincent Somerset Paravicini a brit arisztokrácia jelenlegi tagja. A Pallavicini család az ókori Parthia vagy Irán felett uralkodott, és a Pahlavi-dinasztia, amely az utóbbi időben Iránt uralta, a Pallavicini család ősi ága. A Pahlavi az ősi pártus nyelv kifejezése, amelyből a Pallavicini nevű származik. Giancarlo Pallavicini (milánói) közgazdász és a szovjet kormány tanácsadója. Giancarlo Pallavicini a gazdasági globalizmusra szakosodott. Filippo Rospigliosi herceg a skóciai Newburgh-i gróf, és Velencében és Genovában is rendelkezik Pallavicini címekkel, miközben Milánóban lakik. A Pallavicini címerében a kettős fejű sas, mint a skót Rite Freemasonry, valamint egy szabadkőműves sakktábla mintázatot használ. Filippo herceg magas szintű skót rítus szabadkőműves.

Giancarlo Pallavicini
Yahya Sergio Yahe Pallavicini (milánói) az ISESCO-t vagy az Iszlám Oktatási, Tudományos és Kulturális Szervezetet működteti, és az iszlám ügyek tanácsadója Olaszországban. Nasser David Khalili egy zsidó brit-iráni milliárdos, a Szent Silvester Rendjének Vatikáni Lovagja és Jeruzsálem városának megbízottja, és a Pallavicini családot szolgálja. Mahmoud Khayami egy Londonban lakó francia-iráni milliomos, aki segíti az iráni nemzeti társaságot, és ő szintén Szent Sylvester rend lovagja. Elvina Pallavicini-t ismerték az Egyesült Államok Irak elleni háborújának támogatásáról. Irán és Irak riválisok és ellenségek voltak. Ez a család megtervezte az Egyesült Államok Irak elleni háborúját. Moroello Diaz Della Vittoria Pallavicini herceg és Sigieri Diaz Della Vittoria Pallavicini herceg a legnagyobb hatalom Rómában és a világon. A Palais Pallavicini szobor hárfát tart, amely utal arra, hogy tekintélyük van az USA-beli HAARP rendszer felett, amelyet tömeges elme-manipulációhoz és az időjárás módosításához használnak. Ma Marco Pallavicini a Genfi Egyetem fizika professzora. A Pallavicini család arra specializálódott, hogy az elhagyatottság vagy a mélység érzetét a HAARP és más elektronikus rendszerek révén sugározzák. A Pallavicini és a Medici család a bandák követésének építészei, és elszigetelési és kínzási programjukat „elsivatagosodásnak” hívják. A Pallavicini család eredetileg genovai bankárok voltak, és valószínűleg nagy mennyiségű részesedéssel rendelkeznek a 1482-ben alapított genovai Banca Carige-ben. A Banca Carige körülbelül 26 milliárd eszközzel rendelkezik.

Yahya Sergio Yahe Pallavicini
A Pallavicini család tulajdonosa a Pallavicini-Immobillairie több milliárd dolláros ingatlanfejlesztő társaságnak, a Global Wealth Management (GWM) nemzetközi pénzügyi vállalkozásnak, az Armonianak, amely befektetési vállalkozás, és ezeket a Greentechbe fektetik be a megújuló energiaforrásokkal foglalkozó GWM révén. energiákat. A GWM Milánóban, Rómában, Londonban, Máltán, Genfben és Luxemburgban található. A banki tevékenység privát Svájcban és Luxemburgban. A Pallavicini család a Rottapharm gyógyszergyártókat és a Prelios eszközkezelést is irányította. Marquis Alfonso Pallavicini, az ausztriai Marks Alfonso Pallavicini volt a legfontosabb ügyvezető a BNP Paribas nemzetközi bankcsoport számára, amelynek vagyona közel 2 trillió értékű volt. Dominic Pallavicino herceg genovai nemesség és a monacói Grimaldi-házban működik. A Pallavicini család a nagyon gazdag Medici családjával házasodik össze Don Guglielmo Pallavicini-val, Donna Elvina de Medici del Vascello feleségével, akit "Fekete nemesség királynőjének" neveztek. A Pallavicini bűncselekmény család tagjai között szerepel: Princess (hercegnő) Maria Camilla Pallavicini, Prince (herceg) Sigieri Pallavicini, Prince Moroello Pallavicini, Prince Domenico Pallavicino, Margraf Edouardo Pallavicini, Margraf Alfonso Pallavicini, Margravine Elisabeth Pallavicini, Don Diego Pallavicini, Prince Yahya Sergio Yahe Pallavicini, Charles Vincent Somerset Paravicini, Giancarlo Pallavicini, Marco Pallavicini, és Prince Filippo Rospigliosi. Forrás

Moroello Diaz Della Vittoria Pallavicini
Moroello Diaz Della Vittoria Pallavicini igazgatója a Sodali Ltd.-nél és az Immobiliare Toscana Agricola-nál. Mr. Pallavicini a GWM és a GWM Renevable igazgatósági tagja, vagyongazdálkodási és megújuló energia területén. 2015. október 16. óta a Prelios S.p.A. igazgatója. Az olasz Történelmi Társaságok Szövetségének (ADSI) elnöke, az olaszországi magántörténeti ingatlanokat őrző intézmény.

Sigieri Diaz della Vittoria Pallavicini
Sigieri Diaz Della Vittoria Pallavicini az Armonia Sim alapítója. A GWM Csoport alapítója és ügyvezető partnere. 2010 novemberétől 2014. október 29-ig a Greentech Energy Systems A/S vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja. Pallavicini a Rottapharm SpA befektetési igazgatója. A Rottapharm SpA alelnöke. 2004. óta a Sodali Ltd. igazgatója. 2009. április 29-ig a Banca Finnat Euramerica SpA igazgatója. A Római Egyetemen közgazdasági diplomát szerzett, a nemzetközi pénzügyek szakterülete.

Princess Maria Camilla Pallavicini
Mr. Alfonso Pallavicini a BNP Paribas Corporate & Investment Bank európai vezetője volt. 1992 és 2011 között Pallavincini a BNP Paribasnál dolgozott, ahol különféle vezetői pozíciókat töltött be a vállalati pénzügyek és fedezettség osztályokban. 2006 januárja óta a BNP Paribas SA Coverage and Territories Europe vezetője. Pallavicini volt a CTE vállalati csoportjának vezetője, ahol 1992-ben csatlakozott. Befektetési szakember volt a Cobepa SA-n. Karrierjét a Deutsche-nál kezdte. Bank az M&A szektorban. Pallavicini úr a HOLDING SOCOTEC - S.A.S., a Princess Yachts, a Socotec, a Nemzetközi SOS és a BNP Paribas ZAO Oroszország ügyvezető igazgatója.

Prince Domenico Pallavicino
Margraf Edouardo Pallavicini
Margravine Elisabeth Pallavicini (balra) Margraf Alfonso Pallavicini (jobbra)
Don Diego Pallavicini
 Marco Pallavicini

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Orsini és Rosenberg család

Massimo család