Orsini és Rosenberg család

Prince Domenico Napeoleone Orsini
A római Orsini család, az osztrák Orsini-Rosenberg család, valamint a Csehország és Bajorország Roseneberg családja irányítja a rosicrucianizmust (rózsakeresztesek), amely az alkimisták titkos társasága. Ezek a családok mind a rózsát használják címerükön. A Rózsakeresztes Rendet a Rózsakereszt Rendjének is nevezik. Az alkímia az emberi psziché és a biológia kémiai manipulációja. Az FDA, az American Chemical Society, valamint a legtöbb élelmiszer- és gyógyszergyártó társaságot a rózsakeresztesek irányítják. A Merck család német üzletemberek, akik megalapították a Merck Group vegyipari és gyógyszeripari társaságát. A Merck család megalapította a Merck Finck & Co. egy magánbankot Németországban, és Alois Konstantin herceg (Lowenstein-Wertheim-Rosenberg) volt a bank legutóbbi igazgatója. A Darmstadt Merck címerében három rózsát tartó férfi található. Az Orsini család az Ebola propaganda mögött állt, és halálos Ebola vakcinákkal fejlesztették ki a hamis Ebola megoldását. Az emberiség lakosságát szabályozó Georgia Guidestones alkotója álnévként az RC Christian nevet használta, és valójában Robert C Cook, az amerikai genetikus, aki a népesség ellenőrzésében és az eugenikában foglalkozik. RCC, mint a Római Katolikus Egyház és mint a Rosy Cross. A rózsakeresztesek egy YouTube-videót készítettek egy időkockára, amelyen MM és 16 volt. A 2000-es és a 16-as MM együttesen 2016-ot jelentett. A hamis kitörés szándéka volt 2016-ban felbukkanni, hogy az Egyesült Államok lerombolja és a társadalmat megcélozza halálos oltásaival. Az Ebola-vírus mikroszkóp alatt ábrázolt ábrája két nyolcnak tűnik. 8 + 8 = 16. A vírus nevű japán film az MMU nevű vírust egy amerikai eugenesist tervezte. A filmek, a média és a számok ilyen formájú használata a varázslat egyik formája, amelynek célja a napirendjeik tudattalan megnyilvánulása. Amint ezt mind felfedték, az Ebola propaganda a héten belül véget ért. Ők is a Zika propaganda mögött vannak.

Prince Benedetto Orsini
A vakcinák az egyik legpusztítóbb eszköz, amelyet ezek a zsarnokok és pszichopaták az emberiség számára használnak, és elsősorban az idegrendszer megcélzására és az emberek idegrendszerének és az elektromágneses mező gyengítésére szolgálnak. Ez lehetővé teszi számukra az emberek hatékonyabb megcélzását romboló rádiófrekvenciákkal. Az Orsini és a Rosenberg család felelős volt a fekete pestisért is. Béreltek embereket, hogy mérgezzenek vizet a betegség terjesztése érdekében. A Ring O Roses dal visszatért a Fekete Pest korába. Rózsaszirmokat használtak a halál szagának elfedésére. Találtam két olyan Rosenberg nevű embert is, akik ma magas szintű pozíciókat dolgoznak a Bayernél. A római Colonna család szorosan együttműködik az Orsini családdal és gyógyszerekkel is foglalkozik. Stefano Colonna kifejlesztette a Julia-Colonna epoxidációt, amelyet ma Bayer és Evonik használnak. A Julia-Colonna epoxidációt mérgező vegyi anyagok emberi enzimekhez történő kötéséhez használják. Ezek a családok felügyelik a vegyipari vállalatokat, mint például a Bayer, az Evonik, a Merck és a Serono, és a rózsakeresztesekkel beszivárognak és kezelnek élelmiszer- és gyógyszeripari vállalatokat. Domenico Prince Napeoleone Orsini, Benedetto Orsini herceg és Raimondo Orsini herceg a család feje. Dominique Lowenstein-Wertheim-Rosenberg herceg és Alois Konstantin herceg (Lowenstein-Wertheim-Rosenberg) a klán osztrák-német tagjai. Alois Konstantin herceg a Jeruzsálem Szent Sírjának Római Katolikus Rendjének parancsnoka. Rosenheim a rózsát használja a címerén, és Bajorországban egy város, ahol az Lowenstein-Wertheim-Rosenberg család uralkodott. Jr., Anton Kathrein milliárdos a Kathrein-Werke Rosenheimben alapított antennarendszer-társaság tulajdonosa. Kathrein-Werke részt vesz az emberek rádióhullámokkal való támadásában, valamint az emberi élettani és biológiai rendszerek feltörésében.

Prince Raimondo Orsini
Az Orsini-ház Róma ősi vérvonala, amely a Julia-Claudian-dinasztia származását igényli, hasonlóan a Colonna család állításaihoz. Az Orsini-ház a Vatikáni jogdíjból származik, és a Szentszék felett részesedéssel rendelkezik. Az Orsini név az Ursa latin szóból származik, ami azt jelenti, hogy a medve, ezért az Orsini-Rosenberg család medvét használja a címerükön a rózsa mellett. Az Ursa szó valóban visszajut Szíriába és az akkád nyelvre, valamint az Arsu szó. Ők fedezik fel ezt az etimológiai kapcsolatot az első feltárás óta. A Fekete nemesség sok vérvonala urartui-asszírok (? félrevezető) vagy szkíta-asszír (?? félrevezető) volt, akik később Rómában telepedtek le. Vérvonaluk az asszír-babilóniai nemességhez és a szkíta klánokhoz (??? félrevezető) vezet vissza az ókori Irántól és Szíriától északra. Luigi Ursino volt a Ndrangheta maffia főnöke és a La Provincia tagja. Az Orsini család valószínűleg tulajdonosa lesz a Camorra és a Sacra Corona Unita maffia klánoknak, mivel Nápoly és Puglia régióinak uralkodása alatt álltak. Az Orsini és a Rosenberg család résztulajdonban van az izraeli maffia felett, ideértve a bűncselekményt, amelyet Zeev Rosenstein vezet, aki Izraelből kiinduló nemzetközi extasy-kereskedő. Zeev Rosenstein az Egyesült Államokban is működött, és eksztázist adott a Gambino munkatársai számára. Az ecstasy szintetikus kábítószer, amelyet kémikusok készítettek, amelyet az ókorban és a középkorban alkimistáknak hívtak. A Rockefeller Alapítvány nemzetközi találkozót tartott az olaszországi Bellagio-ban, és létrehozta gyermek immunizációs programját a gyermekek oltásának elősegítésére. Az olasz színésznő, Isabella Orsini az Orsini-ház nem hivatalos rokona, és nemesség miatt férjhez ment a Ligne-i belga házhoz. Isabella Orsini keresztapja egyben a multi-milliárdos és volt volt négy olasz miniszterelnök, Sivlio Berlusconi. Az Orsini-ház három pápát és tucatnyi magas szintű bíborost állított elő a római katolikus egyház számára. Különböző kastélyok és több uralkodási címet viseltek a pápai államokban és Olaszországban. Az Orsini és a Rosenberg család pusztító pestis az emberiségre. Forrás

Prince Dominik Lowenstein-Wertheim-Rosenberg
Prince Alois Konstantin of Lowenstein-Wertheim-Rosenberg
Anton Kathrein Jr.
Anton Kathrein Jr. a Rosenbergek ügynöke. A Rosenheimben alapított antennarendszer-társaság Kathrein-Werke tulajdonában van. Kathrein-Werke részt vesz az emberek rádióhullámokkal való támadásában, valamint az emberi élettani és biológiai rendszerek feltörésében.

Isabella Orsini
Prince Michael of Lowenstein-Wertheim-Rosenberg
Prince Felix of  Lowenstein-Wertheim-Rosenberg
Paul Rosenberg
Prince Lelio Orsini

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Massimo család

Pallavicini család