Massimo család

Don Fabrizio Massimo-Brancaccio
Don Fabrizio Massimo-Brancaccio a Vatikán legfelsőbb tulajdonosa, magas hatalommal rendelkezik a szicíliai maffia felett, és a Corleonisi klán tulajdonosa. Nekik van egy nagy erődítmény Arsoliban és egy másik kastély Campaniában. A Massimo család oroszlánokat használ a címerén, mint Corleone, Szicília oroszlánt használ a zászlóján. A Massimo család gyakran Leone nevet vesz, ami oroszlán. Brancaccio Szicília szomszédságában található, ahol a Cosa Nostra származik, és a Brancaccio család nevét kapta, amely később egyesült a Massimo családdal. A Massimók az erőszakot, a fenyegetéseket, a terrorizmust, a zsarolást és a zsarolást használják az ellenőrzés elsődleges eszközeiként. A Massimo család Róma egyik legrégebbi családja, és állítólag ősi Fabii-Maximus-dinasztia. Valószínűleg egy részük a Maximus származásúak. A Massimo vagy Maximus nevek hatalmasat, vagy latinul jelentik a legnagyobbat. A Fabii család ismert volt róla, hogy a Római Birodalom alatt „megperzselt föld” katonai taktikát alkalmazott. A felégett föld egy könyörtelen taktika, ahol mindent leégetnek, például az ételt, az erőforrásokat és az embereket, amelyek segítséget nyújthatnak az ellenség számára. A kommunista Fabian Társaság a farkast juhok ruházatában használja logójához. Fabii, mint Fabian. A Massimo család különféle királyi vérvonalakkal házasodik, köztük a Savoy, Wettin, Bourbon és Osorio nemesi családdal, akiknek családja Galíciában, Spanyolországban található. Az Osorio család farkasokat használ a címerén. Carlo Massimo herceg feleségül van Elisa Osorio hercegnővel, a moszkói és az Estagna-val. Amancio Ortega Galíciából származik, és bírósági tényezőként és pénzmosóként dolgozik a spanyol nemesek számára, beleértve az Osorio házát. Amancio Ortega az egyik leggazdagabb milliárdos, több mint 70 milliárd értékű. Amancio Ortega az Inditex tulajdonosa a Massimo Dutti nevű üzletlánccal, amely csúcsminőségű divat.

Prince Carlo Massimo
Stefano Massimo herceg feleségül vette a brit Foxwell családot és divatfotós, Londonban lakóhellyel. Stefano herceg anyja, Dawn Addams angol színésznő volt. A Roccasecca Massimo család tulajdonosa a londoni Clerkenwell Maffia, amelyet Adams bűncselekmény családnak hívnak, és különféle ír maffiák résztulajdonosai. Clerkenwell kerületét London „Kis Olaszországának” hívják. Rupert Murdoch, aki a Fox News tulajdonosa, a Szent Gergely-rend Vatikáni Lovagja. Foxot titokban Foxwellnek nevezték el. A róka ravasz állatnak tekintik. A Fox News egy propagandagép a Vatikán számára. Valerio Massimo herceg az SCM Capital Partners-t és az Auctus Industries nevű repülőgépgyártót alapította üzleti társult herceg, Edward Spencer-Churchill társaságában. A Massimo Ház és más olasz nemesek beszivárogtak az Egyesült Királyságba, és együtt dolgoznak a Windsor Házával és néhány brit kortárssal. A Massimo család összeházasodott a Lucchesi-Palli, a Savoy-Genovese és a Bourbon családokkal. Ezek a családok maffiatulajdonosok. A Massimo család szoros szövetséget kötött a Borghese családdal Barbara Massimo-Brancaccio hercegnővel, aki Scipione Borghese herceggel feleségül ment. Úgy gondolom, hogy a római milliárdos Bulgari család a Massimo család számára dolgozik. A Bulgari családot és ékszerüzletüket nemrégiben vizsgálták adócsalás szempontjából. Néhány ékszeripari vállalat az ékszerárak rögzítésével vesz részt a pénzmosásban. A Bulgari család Bulgáriából származik, amelyben a Massimo címeréhez hasonló két oroszlán címer található. Úgy gondolom, hogy a fekete nemességben a fekete kifejezés a Fekete-tengerre vonatkozik Bulgária keleti partja mentén, ahol néhány gót lakott. A tömeg és a dudor szavak szinonimák lehetnek.

Prince Stefano Massimo
A Massimo háza a Fekete nemesség magja. Ők a Szentszék elsődleges tulajdonosai. Úgy gondolom, hogy rejtett származásúak vannak az ősi Burgundia spanyol házban. A holland Maxima királynő burgundi származást igényli. Úgy gondolom, hogy August von Senarclens de Grancy báró, aki kapcsolatban állt a badeni Wilhelmine hercegnővel, a Massimo család rokona volt, ezért a Hesse Ház létrehozta Battenberg nevet a gyanúsított Senaclen utódok után, akik később Oroszország királyi családjával házasodtak össze. , Spanyolország, Svédország és Anglia. Battenberg fia Marie hercegnőjét Maximilian grófnak nevezték el, és egy másik gyanúsított Senarclens hercegnő Maximiliane Wilhelmine Auguste Sophie Marie volt. Carlo Massimo herceg a Máltai Rend olasz szövetségének elnökeként felügyeli a Máltai Kormány katonai rendjét. A Máltai Rend számos háborúban részt vett, és az Egyesült Államok számos vezető katonai és hírszerző vezetője, például Alexander Haig, William Colby és John McCone Málta lovagjai voltak. A Massimo család a Maszimiliano Massimo Intézet és a volt jezsuita Nobile Collegio Mondragone, amely öt Massimo elnökével rendelkezik, a jezsuiták egy csoportja felett rendelkezik felelősséggel. Ferdinando Massimo herceg e zárt egyetem tiszteletbeli elnöke volt. Mondragone egy sárkányt használ a szimbólumához. A Fekete nemesség a jezsuitákat használja római hírszerzés és behatolókként. A római születésű Mario Draghi az Európai Központi Bank elnöke, Draghi pedig a Massimo Intézetben járt végzettséggel. A Fekete nemesség a svájci magánbanki tevékenységek révén ellenőrzést gyakorol a hatalmas vagyon felett. A Nemzetközi Vitarendezési Bank Igazgatóságának három tagja van Rómából, köztük Mario Draghi, Fabio Panetta és Ignazio Visco. A nagyon gonosz Giacomo Massimo-Brancaccio herceg a római Palazzo Altieri-ban található Banca Finnatnél dolgozott.

Prince Valerio Massimo
A Massimo család a globális bűncselekmény-szindikátus alapja, és részt vesz minden elképzelhető bűncselekményben, beleértve háborús bűncselekményeket, terrorizmust, gyilkosságokat, zsarolásokat, fenyegetéseket, emberkereskedelmet, pénzmosást és egyebet. A Massimo család Rómában szervezett bűnözést is folytatott, mint például a Magliana Maffia, és a Nuclei Armati Rivoluzionari neo-fasiszta csoport mögött álló családok egyike, Massimo Carminati ügynöke vezette. Ez a család részben tulajdonosa számos maffia, beleértve a Corleonisi Klán, a Magliana Maffia, a Gambino bűncselekmény család, a Clerkenwell Maffia, a Lanza bűncselekmény család, Philly Mob, Ír Maffia és a Bostoni bűncselekmények családját. A legtöbb maffia a szicíliai Corleonisi-klánon keresztül téríti vissza a Massimo családot. Az egyes maffiacsaládok milliárdokat termelnek évente. Úgy gondolom, hogy a Massimo Palazzonak van egy földalatti alagútja, amely a Vatikán alagsorához kapcsolódik, így őrizték meg irányítást. A Massimók nemrégiben házasodtak a Carpegna-Falconieri-Gabrielli családdal, amelyek támogatóik. A Massimo bűnöző család tagjai: Fabrizio Massimo-Brancaccio herceg, Donna Alessandra Malesci, Barbara Massimo-Brancaccio hercegnő, Giacomo herceg Leone Massimo-Brancaccio, Carlo Massimo herceg, Stefano Massimo herceg a Roccasecca-ból, Valerio Massimo herceg a Roccasecca-ból (Foxwell), Prince Cesare Massimo (Roccasecca), Tancredi Massimo (Roccasecca), Ferdinando Massimo herceg, Lucovico Massimo-Lancellotti herceg, Ascanio Massimo-Lancellotti herceg és Filippo Massimo-Lancellotti herceg. Giacomo herceg Massimo-Brancaccio névtelen apja e gonosz család újabb magas szintű és jól őrzött tagja, és esetleg Franciaországban vagy a Francia Polinéziában él. A Massimo család a legnagyobb gonoszság forrása a Földön. Forrás

Princess Barbara Massimo-Brancaccio
Prince Ferdinando Massimo
Princess Lavinia Massimo
Prince Giacomo Massimo-Brancaccio (balra)
Donna Alessandra Malesci (jobbra)
Fabrizio Massimo herceggel együttműködik a szicíliai maffia Cosa Nostra női tagjaival.

Prince Cesare Massimo of Roccasecca
Prince Tancredi Massimo of Roccasecca


Prince Lucovico Massimo-Lancellotti
Prince Ascanio Massimo-Lancellotti
Prince Filippo Massimo-Lancellotti

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Orsini és Rosenberg család

Pallavicini család